Program
Luni - Vineri 10:00 - 18:00
pasaport
15 ianuarie 2024
Noutăți
Pasaport


Află mai mult
vouchere
7 ianuarie 2024
Noutăți
Vouchere

Cumpara-i unui prieten un voucher de 100 lei, 200 lei, 300 lei, 400 lei, 500 lei, 600 lei, 700 lei, 800 lei, 900 lei sau 1000 lei, pentru ca animalutul lui sau ei de companie sa beneficieze de asistenta medicala veterinara.

smartvoucher.ro

https://smartvoucher.ro/cabinet-iosim

Află mai mult
mini-concediu-de-4-zile
7 noiembrie 2023
Noutăți
Mini-concediu de 4 zile

Dragi clienti, pe 9, 10, 13 si 14 noiembrie cabinetul va fi inchis. Ne cerem scuze pentru inconveniente si va asteptam miercuri 15 noiembrie, incepand cu ora 10:00.

Află mai mult
de-ce-nu-se-negociaza-preturile
10 octombrie 2021
Noutăți
De ce nu se negociază prețurile


Dragi companioni umani clienți ai cabinetului nostru și potențiali clienți,

Deseori avem aceeași discuție cu unii dintre dumneavoastră despre prețuri. Aceste discuții încep cu "Am adoptat câinele/pisica de pe stradă" sau "Sunt în divorț ..." sau "Stau prost cu banii". Indiferent cum încep, continuă la fel "Nu se poate să faceți mai ieftin sau pe gratis?"

Cu părere de rău trebuie să vă spunem că NU SE POATE. Cheltuielile cabinetului trebuie acoperite din încasările cabinetului. Când stabilim un preț pentru un serviciu luăm în calcul:

  1. Șase ani de facultate de medicină si 240 de examene, cu navetă zilnică (luni-vineri) Arad-Timișoara.
  2. Construirea cabinetului.
  3. Dotarea cabinetului cu aparatură medicală, ambulanță, instrumentar chirurgical și mobilier. Avem rate bancare lunare de achitat. Doar radiologia ne costă un salar pe lună timp de 15 ani, la care se adaugă întreținerea aparatului, verificări constante, cursuri de radioprotecție, permise de exercitare etc.
  4. Costul consumabilelor medicale necesare intervenției chirurgicale sau tratamentului.
  5. Gaz, curent, apă, internet și telefon fix și mobil, detergenți, dezinfectanți, role de hârtie, birotică și papetărie etc.
  6. Taxe, impozite, autorizații, comisioane bancare.
  7. Lunar: Contabila, Digitail - programări online, SmartBill - contabilitate, Max Guard Security - pază, Retim - gunoi menajer, Ecologmed - incinerare consumabile, Alviserv - incinerare cadavre și organe, Dozimed - citire lunară a dozimetrelor, Banat Service - casa de marcat, RECS - înscrierea câinilor microcipați, Icetech - găzduirea și întreținerea acestei pagini de internet.
  8. Pregătirea continuă, prin participarea la workshop-uri, congrese, conferințe și seminarii. Exemplu: Taxa unui workshop de 2 zile la Cluj a fost de 2.400 lei.
  9. Echipamentul de lucru.
  10. Profit - pentru că și dumneavoastră munciți pe bani și avem și noi familie de hrănit.

Vă asigurăm că vă înțelegem și ne pare sincer rău pentru problemele financiare pe care le aveți dar vă rugăm să ne înțelegeți și dumneavoastră pe noi.

Asociațiile de protecție a animalelor beneficiază de reduceri substanțiale la multe manopere și produse pentru că au sute de pacienți anual. Vă reamintim că sterilizări gratuite nu există niciunde în lume. Doar subvenționate de altcineva. Pentru pisicile și cățelele fără companion uman pe care le aduceți la cabinetul nostru pentru ovariohisterectomie plătește asociația ANIMED (excepție fac cazurile în care dorește să achite persoana care le aduce). Internarea acestor pacienți este întotdeauna gratuită.

Vă mulțumim pentru timpul acordat citirii acestui text.

Familia Iosim

Află mai mult