Program
Luni - Vineri 10:00 - 18:00
anirun-christmas-special
21 octombrie 2023
Evenimente
AniRUN Christmas Special

Dragi alergatori si sustinatori ai protectiei animalelor,

Dat fiind succesul AniRUN din 17 septembrie 2023, cabinetul nostru impreuna cu asociatia de protectie a animalelor Animed Arad, am decis sa va oferim un AniRUN Christmas Special pe 17 decembrie 2023. Startul si sosirea vor avea loc de aceasta data in parcul Micalaca, langa pod.

Vom avea medalii superbe desigur, mancare foarte buna, poze cu fundal de craciun, brad impodobit si alte surprize.

Avem cursa de 2 km, 5.5 km, 10 km, cursa copiilor 400 metri si o noua aditie, fiind asfaltat digul, vom avea si cursa pentru persoane cu dizabilitati locomotorii (scaun cu rotile). Pe langa acestea avem si o cursa virtuala de 10 km.

Detalii si inscriere pe www.anirun.ro 


Află mai mult
ziua-internationala-a-animalelor
5 octombrie 2023
Evenimente
Ziua internationala a animalelor

Astazi sarbatorim ziua internationala a animalelor. Ca ambasador al World Animal Day in Romania, in fiecare an ma gandesc ce sa fac pentru a promova aceasta sarbatoare. Anul trecut am alergat maratonul la UVT Liberty Marathon. Anul acesta am alergat maraton stafeta impreuna cu sotia mea Mihaela, la acelasi eveniment si am fost pe podium la stafete.

www.worldanimalday.org.uk

Află mai mult
anirun
4 octombrie 2023
Evenimente
AniRUN

Pe 17 septembrie 2023 am organizat impreuna cu asociatia locala de protectie a animalelor Animed Arad prima editie a concursului AniRUN. S-au inscris 305 alergatori de toate varstele la cele 6 curse: 400 metri, 2 km, 5 km, 10 km, 21 km si cursa virtuala de 10 km. Am avut 2 tipuri de tricou, 2 tipuri de medalie, 3 ceaune cu carne, 1 ceaun vegan, tombola copiilor, tombola adultilor. In saptamana de dinainte de concurs cabinetul a fost inchis pentru organizare si pentru depozitarea baxurilor si cutiilor cu produse pentru zona de start, kiturile alergatorilor si premiere. Evenimentul a fost un mare succes.

Obiectivele evenimentului:

1. promovarea adoptiilor, sterilizarii, deparazitarii, vaccinarii si microciparii animalelor de companie.

2. atragerea de fonduri pentru activitatea asociatiei Animed Arad.

3. sarbatorirea a 22 de ani de la infiintarea asociatiei Animed Arad (pe 19 septembrie 2001).

Editia urmatoare va avea loc pe 1 septembrie 2024, cand vom introduce si proba de maraton si mountainbike. Inscrierile s-au deschis deja inainte de premierea primei editii. Am avut 120 de premianti: 24 la open si 96 la categorii de varsta.

Le multumim celor 30 de voluntari si tuturor sponsorilor si partenerilor mentionati pe pagina concursului anirun.ro

Va invitam sa accesati anirun.ro pentru a vedea cele 3.500 de poze facute de cei 11 fotografi voluntari, pentru a afla detalii si pentru a va inscriere la editia din 1 septembrie 2024.

Acesta este CLIPUL.

P.S.: la plecare ambulanta a fost accidentata frontal si cateva saptamani nu am mai putut asigura transportul pacientilor.

Află mai mult
program-de-sarbatori
24 decembrie 2021
Evenimente
Program de sarbatori

Dragi clienti, anul acesta Craciunul si revelionul cad in weekend, asa ca ne vedem de luni pana vineri intre orele 10:00-18:00, dar in continuare DOAR CU PROGRAMARE. Nu are sens sa veniti si noi sa fim ocupati cu alti 10 pacienti. Trebuie doar sa ne coordonam putin. 

Va dorim Craciun fericit! si La multi ani!

Mihaela si Claudiu

Află mai mult