Program
Luni - Vineri 10:00 - 18:00

SERVICII VETERINARE

Consultații
Consultații
Dermatologie, Oftalmologie, Ortopedie, Hematologie, Obstetrică, Gastroenterologie, ORL, Vizită la domiciliu, Examen preoperator, Consultație post operatorie, Consultație aparat respirator, A doua opinie
Chirurgie
Chirurgie
Ovariohisterectomie prin metoda key-hole (incizie de 1 cm), orhidectomie, enucleatie, amputare, extirpare tumori, suturi plagi, osteosinteze (fracturi).
Administrativ
Administrativ
Microcipare, carnet de sanatate, pasaport, inscriere in RECS, fise Digitail.
Îngrijire
Îngrijire
Tundem caini cu masina de tuns, dar nu suntem specializati pe frezele diverselor rase de caini. Daca aveti un caine cu blana mare si doriti doar un tuns simplu, uniform, scurt, va stam la dispozitie.
Urgențe
Urgențe
Urgentele au prioritate in cabinet. Daca aveti programare dar intra un pacient care sangereaza, va vom ruga sa asteptati putin. Raspundem la urgente, dar numai in timpul programului.
Stomatologie
Stomatologie
Facem detartraj cu ultrasunete si extractii dentare, sub anestezie generala.
Spitalizare
Spitalizare
Avem doua sali de internare cu 8 spatii pentru pisici si 7 pentru caini.
Imagistică medicală
Imagistică medicală
Detinem radiologie digitala autorizata. Radiografiile sunt in format digital si pot fi trimise pe mail clientului sau altor medici veterinari.
Laborator
Laborator
Efectuam analize de sange si examinari microscopice.
Manopere medicale
Manopere medicale
Efectuam teste rapide pentru boli parazitare si boli infectioase ale cainilor si pisicilor, deparazitam si vaccinam caini si pisici.
Eutanasiere
Eutanasiere
Va rugam sa nu ne sunati pentru eutanasierea cainelui sau a pisicii dumneavoastra. Programati consultatie. Va vom spune noi daca se cere eutanasierea sau nu. Refuzam sa eutanasiem la comanda clientului.